top of page

Våre tjenester

Gulvvarme

Gulvvarme er en moderne og behagelig oppvarmingsløsning som gir jevn og komfortabel varme til ditt hjem eller arbeidsområde. Hos vår rørleggerbedrift tilbyr vi profesjonell installasjon og service av gulvvarmesystemer for å skape en varm og koselig atmosfære i rommene dine.
 

Vårt erfarne team av rørleggere har ekspertisen til å designe og installere skreddersydde gulvvarmeløsninger som passer til dine behov og preferanser. Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og avansert teknologi for å sikre pålitelig og energieffektiv drift av gulvvarmesystemet ditt.
 

Enten du planlegger å installere gulvvarme i et nybygg eller ønsker å oppgradere ditt eksisterende oppvarmingssystem, kan vi hjelpe deg. Vi tar hensyn til faktorer som romstørrelse, isolasjon og gulvtype for å sikre optimal varmefordeling og komfort i hjemmet ditt.
 

Vårt engasjerte team er også tilgjengelig for service og reparasjon av eksisterende gulvvarmesystemer. Vi utfører grundige inspeksjoner, feilsøking og vedlikehold for å sikre at systemet fungerer problemfritt og effektivt.

Grunnarbeid

Grunnarbeid er en avgjørende fase i ethvert byggeprosjekt, og hos vår rørleggerbedrift tilbyr vi pålitelige og profesjonelle tjenester innen grunnarbeid. Vårt erfarne team av rørleggere har ekspertisen til å håndtere ulike grunnarbeidsoppgaver for å sikre en solid og pålitelig infrastruktur for bygningen din.

Vi utfører graving og utgraving av området i henhold til dine spesifikasjoner og byggeplaner. Vårt team har tilgang til moderne utstyr og verktøy som gjør oss i stand til å håndtere grunnarbeidet med presisjon og effektivitet.

Vi tar oss av drenering og avløpssystemer for å sikre at vannet blir ledet bort fra bygningen på en trygg og effektiv måte. Vi sørger for at rørsystemene er korrekt installert og tilpasset bygningens behov.

Når du velger oss for grunnarbeid, kan du være trygg på at vi tar hensyn til alle relevante regler og forskrifter for å sikre et solid fundament for bygningen din. Vi arbeider grundig og nøyaktig for å sikre at alle grunnarbeidsoppgaver utføres med høy kvalitet og i henhold til tidsplanen.

Snekkering

Snekkering er en viktig del av mange byggeprosjekter, og hos vår rørleggerbedrift tilbyr vi pålitelige og profesjonelle snekker- og tømrertjenester. Vårt erfarne team av snekkere har ekspertisen til å håndtere ulike snekkeroppgaver for å skape funksjonelle og vakre trekonstruksjoner i hjemmet ditt.
 

Vi tar oss av alt fra bygging av vegger, tak og gulv til installasjon av dører, vinduer og trapper. Våre snekkere har god kunnskap om materialer og konstruksjonsteknikker, og de sørger for at alt arbeidet utføres med høy kvalitet og presisjon.

Enten du ønsker å bygge et tillegg til hjemmet ditt, renovere et rom eller utføre andre snekkerprosjekter, kan vi hjelpe deg. Vi tar hensyn til dine ønsker og behov og jobber tett med deg for å oppnå det ønskede resultatet.

Vårt fokus er alltid på å levere førsteklasses snekker- og tømrerarbeid og sikre at du er fornøyd som kunde. Vi forstår viktigheten av solid og estetisk tiltalende snekkerarbeid i hjemmet ditt, og vi streber etter å overgå dine forventninger.

Interessert i å høre mer?

Vannbåren varme

Vannbåren varme er en effektiv og energieffektiv metode for oppvarming av boliger og bygninger. Hos vår rørleggerbedrift tilbyr vi omfattende tjenester innen vannbåren varme for å sikre komfort og varme i ditt hjem.

Vårt erfarne team av rørleggere er spesialisert på installasjon, reparasjon og vedlikehold av vannbårne varmesystemer. Vi har ekspertisen til å designe skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine behov og din boligs spesifikasjoner.

Enten du ønsker å installere et nytt vannbårent varmesystem i ditt hjem eller trenger assistanse med reparasjon eller oppgradering av eksisterende systemer, kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr grundig inspeksjon og feilsøking for å identifisere eventuelle problemer og utføre nødvendig reparasjon med presisjon og kvalitet.

Vi er også tilgjengelige for jevnlig vedlikehold av ditt vannbårne varmesystem. Dette bidrar til å forlenge levetiden til utstyret, optimalisere ytelsen og sikre at systemet ditt fungerer effektivt og pålitelig gjennom hele året.

Vårt fokus er alltid på å levere førsteklasses service og sikre at du er fornøyd som kunde. Vi forstår viktigheten av riktig og pålitelig oppvarming i hjemmet ditt, og vi streber etter å overgå dine forventninger.

Service / Vedlikehold

Vedlikehold er en viktig del av å opprettholde en pålitelig og effektiv rørleggerinfrastruktur. Hos vår rørleggerbedrift tilbyr vi profesjonell og pålitelig vedlikeholdstjenester for å sikre at dine rørleggerinstallasjoner fungerer optimalt og problemfritt.

Vårt erfarne team av rørleggere utfører grundige inspeksjoner for å identifisere eventuelle problemer eller potensielle feil i rør- og avløpssystemene dine. Vi tar oss av rengjøring av avløpssystemer, sjekk av rør og lekkasjer, inspeksjon av varmtvannsberedere og justering av trykk og temperatur på vannforsyningssystemer.

 

Vi er også tilgjengelige for regelmessig vedlikehold av dine rørleggerinstallasjoner. Våre vedlikeholdsprogrammer bidrar til å forlenge levetiden til utstyret ditt, optimalisere ytelsen og redusere risikoen for uventede problemer og driftsstans.

Vårt fokus er alltid på å levere førsteklasses service og sikre at dine rørleggerinstallasjoner fungerer optimalt og effektivt. Vi forstår viktigheten av å opprettholde en pålitelig vannforsyning, avløpssystem og varmtvannsforsyning i hjemmet ditt, og vi streber etter å overgå dine forventninger.

Murarbeid og fliselegging

Vi tar også på oss murarbeid og fliselegging, og kan tilby fuktbestanige vegger i dusjen og rundt badekar for å forhindre fuktskader og muggvekst. Vi forstår viktigheten av å beskytte mot fuktighet, og bruker teknikker og materialer som gir langvarig beskyttelse mot fuktskader.

Skal du pusse opp badet? Vi tilbyr fliselegging på gulv og vegger.
Vi legger ikke bare flisene, men vi sørger også for at de er riktig fagmessig festet og at fugene er nøye utført for å hindre lekkasjer, og samtidig gi en ren finish.

Om du velger å bruke oss til dette, kan du stole på at vi tar hensyn til alle detaljer, og at vi leverer et resultat som både imponerer og varer.

bottom of page